Sunshine!
Door: webmaster
21 April 2008 | Nederland, Amsterdam
Ja rare titel, maar ik ben zo blij dat ie hier schijnt! Het was hier gistern en vandaag zo'n 30 graden :>
Ik kan nu ff vanuit het appartement mailen, maar dat is ook maar zelden dat dat lukt, dus verwacht niet te veel verhalen, want ik wil jullie niet moeten teleur stellen :> HAHA
Maar hier gaat het mede dankzij het prachtige weer allemaal prima. Ik mis het thuisfront, maar heb gelukkig genoeg te doen om mijn gedachte te kunnen verzetten.
We hebben vandaag de eerste moskee bezocht en zijn naar een paleis geweest. Ik heb al wel ontdekt dat het hier het paradijs is om te shoppen! Lekker veel winkels en niet te duur, helaas moet ik oppassen dat ik niet teveel koop want er mag maar 20 kilo mee terug en er ging ook al 20 mee hen, dus :(
Op stage gaat het ook allmaal prima, ik begin steeds beter m'n draai te vinden en ze zijn allemaal kei aardig. Op het moment zijn er nog mer Nederlanders aanwezig op de scholen dus we kunnen weer lekker Hollands praten!
Ik heb trouwens nog niet steeds het idee dat iki in het buitenland zit, het besef heb ik nog niet echt, maar wat heimwee betreft is dat maar goed ook.
Het is echt een schitternd land hier maar dat zullen jullie op de foto's wel zien.
Ik heb er maar 2 neer kunnen zetten, want nu wil het bniet meer lukken, maar ik hoop dat er nog meer foto's op deze site zullen volgen.
Tot de volgende update!
X
Tot de volgende update!
X
21 April 2008 - 16:57
Ruud:
Fipo!!!
Ha zusje, zoals je op MSN al hoorde doen we hier in Nederland flink onder voor Turkije (wat weer betreft in ieder geval ;-)). Maak maar goed veel foto's, want we zijn natuurlijk heel benieuwd.
Tot MSN's,
Bro numero dos -
21 April 2008 - 19:55
SPap:
Ha favoriete dochter,
Leuke foto, en zonder hoofddoekje nog wel. Het is zeker erg Europees daar. Zit je aan de kant van Europa of aan de kant van Azië? Zijn de avonden ook een beetje leuk door te komen? Weet je dat er al een week voorbij is! Geniet er van.
sPap -
22 April 2008 - 07:41
Mieke Das:
Ik kan het toch niet laten om weer te reageren. Het zijn leuke foto's, maar ik zou er graag nog veel meer zien!! Dus doe je best.
Intussen is het weer hier in Valkenswaard ook heel aangenaam. Wij lopen ook zonder jas, dus dan zal nu onderhand de lente begonnen zijn :)
Groetjes en een grote knuffel. -
22 April 2008 - 12:50
Gerard:
heb zojuist de foto;s bekeken staat niet slecht jij en zo'n kleintje hier gaat alles harstikke goed mis wel je scherpe reacties, heb veel plezier en kijk goed uit tot horens daaaaaaaaag -
26 April 2008 - 15:24
Joost:
Heb je niet het idee dat je in het buitenland zit? Nou wij wel want het is hier ongebruikelijk mooi weer. Maar woensdag staat er alweer een regenachtige Koninginnedag op de planning om ons weer helemaal thuis te laten voelen.
Hele leuke foto's, maar er moeten wel mee bij he!
Nog wat gemerkt van de seculiere onrust?
Veel plezier daar!
Joost